BRON HEALING


De BRON HEALING is een healing op afstand wordt gegeven.

Of het nu Bron Healing, Prana, Goddelijke energie, Christus bewustzijn of een andere benaming krijgt, de universele helende energie bestaat uit pure liefde.

 

Het is onze bron. Dat waar we werkelijk uit bestaan en waar we vanuit voortkomen is overal om ons heen. Het schenkt ons levenskracht en heelt ons lichaam en geest.

 

Een BRON HEALING verbindt. Het helpt je blokkades op te lossen en maakt de weg weer vrij om terug te keren naar je kern, naar dat wat je werkelijk bent. Het verbindt degene die zich ervoor open stelt opnieuw met gezondheid, geluk, overvloed en succes.

 

 

Deze liefdevolle helende energie is niet beperkt door grenzen, werkt positief en kan voor alles worden ingezet.

 

Door je met de BRON te verbinden verhoog je je trilling waardoor je ervaringen zult gaan aantrekken die van eenzelfde hoge liefdevolle trilling zijn. Je zult steeds vaker door de illusie van problemen en ongemak heen kunnen kijken om het geschenk van de liefde erin te ontdekken. 

 

Want als je regelmatig contact maakt met jouw BRON maak je ruimte voor wonderen!

 • Je kunt je energieker en fitter gaan voelen
 • Je kunt dingen makkelijker los gaan laten en je lichter gaan voelen
 • Je kunt een luchtigere kijk op het leven gaan krijgen en je minder zorgen gaan maken
 • Er komt ruimte om meer op je innerlijk te gaan vertrouwen
 • Je zult meer (zelf) liefde gaan ervaren
 • Je komt weer in contact met je diepste harte wensen
 • Er komt weer ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën
 • Je gezondheid kan sterk verbeteren

 

In het verleden zijn er al veel mensen geweest die na een healing meer rust hebben ervaren.

 

Sandra zei hierover:


Ik zit al een lange tijd niet goed in m'n vel. Opgejaagd, stress, hartkloppingen en veel chaos in m'n hoofd. Tijdens de bron healing voelde ik me eindelijk weer eens helemaal ontspannen en mocht ik weer innerlijke rust ervaren!”
 
Beate heeft het vaak druk, maar staat helemaal open voor wat er mag gebeuren. Haar ervaring is:

 

"Ondanks dat ik best druk ben en niet altijd aandacht besteed aan de Bron healing, merk ik toch op, dat de energie overdracht zijn werk doet. Als mijn dieren ziek zijn genezen ze beter of ik voel me stukken beter zonder er erg in te hebben. Mijn ervaring is dus, dat de universele energie niet gebonden is aan ruimte of tijd nog materie maar wel aan de intentie, emotie en bedoelingen.

 

Ik ben blij en dankbaar dit via Astrid te mogen aanvaarden”.
  

Hoe werkt het?

De BRON HEALING is een healing op afstand. De BRON energie is overal en kent geen tijd of afstand.

 

Op de eerste maandag van de maand kun je daarom op je eigen tijd en op een plek waar jij je lekker voelt, rustig gaan zitten of liggen om je lekker te ontspannen en de energie toe te laten.

(Uiteraard doe je dit op momenten die daar geschikt voor zijn en bijvoorbeeld niet als je in het verkeer moet opletten).

Maak je geen zorgen als je daar niet veel tijd voor hebt, want het gaat voornamelijk om je intentie om open te staan waarbij je de energie zijn werk laat doen. Je zult je er wellicht alleen minder bewust van zijn.

 

Belangrijk is dus je bereidheid om zoveel mogelijk open te staan en oude stukken los te laten.

 

Je bijdrage om mee te doen met de BRON HEALING bedraagt € 10,00.

 


Wat kun je op fysiek gebied ervaren?

Wanneer je een BRON HEALING ontvangt kun je allerlei sensaties beleven. Zo kun je warmte, kou, tintelingen, of een diep gevoel van ontspanning ervaren. Het kan ook voorkomen dat je geluid gaat maken of het gevoel krijgt te willen bewegen.

Het kan echter ook zijn dat je helemaal niets ervaart en dat is ook oké, want of je er nu wel of niet gevoelig voor bent om het op te merken, de energie doet altijd zijn werk. 

 

24 uur lang verbinding

Het is de bedoeling dat ieder mens uiteindelijk een hemel op aarde creëert door 24/7 met de bron energie verbonden te zijn.

Dat is wat ik voor jou wens en daarom zet ik elke maandag, 24 uur lang, de deur open voor iedereen die er klaar voor is om opnieuw de verbinding te zoeken met dat wat je werkelijk bent! Ook als je misschien aan het werk bent of de afwas staat te doen.

Begin de dag met je afstemmen op de Bron en gebruik je intentie om de energie door de hele dag mee te nemen. Wanneer je tijd voor jezelf hebt kun je de meditatie beluisteren.

 

Wat kun je verwachten?

 • Je ontvangt een mail in jouw mailbox met daarin een link naar een geleide meditatie (mp3) die je kunt gebruiken ter voorbereiding en tijdens jouw moment van healing.
 • De BRON energie zal gedurende de hele dag zal toegankelijk zijn. Dat betekend dat je, op die dag, wanneer en hoe vaak je maar wilt kunt gaan zitten om je te verbinden.
 • Dieren of kinderen tot en met 7 jaar hoef je die niet apart op te geven, want ze worden automatisch in de energie opgenomen. Dieren tappen automatisch in als ze er behoefte aan hebben en merken dat er helende energie beschikbaar is. Kinderen onder de 8 jaar ‘liften’ ook mee op deze energie. Als je wilt kun je een rustig momentje voor ze inlassen. Omdat iedere kinderziel een uniek levenspad heeft, waarvan wij de bestemming niet kennen, is de enige juiste insteek om de intentie te hebben dat ~ het beste voor het kind mag gebeuren ~.

het is mijn passie om jou te helpen en te inspireren om bij je eigen bron te komen, zodat jij je geweldig gaat voelen en je van daaruit bewuste en liefdevolle keuzes kunt maken. 

           hoe wordt het nog beter?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASWELL© Astrid de Heij 2008 | KvK: 37145030   |   Algemene Voorwaarden | Disclaimer* | Privacyverklaring