BRON HEALING


De BRON HEALING is een healing op afstand wordt gegeven.

Of het nu Bron Healing, Prana, Goddelijke energie, Christus bewustzijn of een andere benaming krijgt, de universele helende energie bestaat uit pure liefde.

 

Het is onze bron. Dat waar we werkelijk uit bestaan en waar we vanuit voortkomen is overal om ons heen. Het schenkt ons levenskracht en heelt ons lichaam en geest.

 

Een BRON HEALING verbindt. Het helpt je blokkades op te lossen en maakt de weg weer vrij om terug te keren naar je kern, naar dat wat je werkelijk bent. Het verbindt degene die zich ervoor open stelt opnieuw met gezondheid, geluk, overvloed en succes.

 

Deze liefdevolle helende energie is niet beperkt door grenzen, werkt positief en kan voor alles worden ingezet.

 

Door je met de BRON te verbinden verhoog je je trilling waardoor je ervaringen zult gaan aantrekken die van eenzelfde hoge liefdevolle trilling zijn. Je zult steeds vaker door de illusie van problemen en ongemak heen kunnen kijken om het geschenk van de liefde erin te ontdekken. 

 

Want als je regelmatig contact maakt met jouw BRON maak je ruimte voor wonderen!

  • Je kunt je energieker en fitter gaan voelen
  • Je kunt dingen makkelijker los gaan laten en je lichter gaan voelen
  • Je kunt een luchtigere kijk op het leven gaan krijgen en je minder zorgen gaan maken
  • Er komt ruimte om meer op je innerlijk te gaan vertrouwen
  • Je zult meer (zelf) liefde gaan ervaren
  • Je komt weer in contact met je diepste harte wensen
  • Er komt weer ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën
  • Je gezondheid kan sterk verbeteren

 

In het verleden zijn er al veel mensen geweest die na een healing meer rust hebben ervaren.

 

Sandra zei hierover:

“Ik zit al een lange tijd niet goed in m'n vel. Opgejaagd, stress, hartkloppingen en veel chaos in m'n hoofd. Tijdens de bron healing voelde ik me eindelijk weer eens helemaal ontspannen en mocht ik weer innerlijke rust ervaren!”

 

Beate heeft het vaak druk, maar staat helemaal open voor wat er mag gebeuren. Haar ervaring is:

 

"Ondanks dat ik best druk ben en niet altijd aandacht besteed aan de Bron healing, merk ik toch op, dat de energie overdracht zijn werk doet. Als mijn dieren ziek zijn genezen ze beter of ik voel me stukken beter zonder er erg in te hebben. Mijn ervaring is dus, dat de universele energie niet gebonden is aan ruimte of tijd nog materie maar wel aan de intentie, emotie en bedoelingen.

 

Ik ben blij en dankbaar dit via Astrid te mogen aanvaarden”.

  

Hoe werkt het?

De BRON energie is overal en kent geen tijd of ruimte. De healing wordt dan ook gegeven op afstand. Dat betekent dat je waar je ook bent mee kunt doen.

 

Het enige wat jij hoeft te doen is om dan rustig op een plek te gaan zitten of liggen waar jij je prettig voelt en waar je in ieder geval een half uur niet gestoord wordt. Jouw bereidheid om de energie te ontvangen en z'n werk te laten te doen is voldoende. (Uiteraard doe je dit op een moment dat daar geschikt voor is en bijvoorbeeld niet als je in het verkeer moet opletten).

 

Maak je geen zorgen als je een keer wat minder tijd hebt, want het gaat voornamelijk om je intentie om open te staan waarbij je de energie zijn werk laat doen. Je zult je er wellicht alleen minder bewust van zijn.

 

Op mijn Telegram kanaal kondig de volgende BRONHEALING aan en hier kun je je ook opgeven.


Wat kun je op fysiek gebied ervaren?

Wanneer je een BRON HEALING ontvangt kun je allerlei sensaties beleven. Zo kun je warmte, kou, tintelingen, of een diep gevoel van ontspanning ervaren. Het kan ook voorkomen dat je geluid gaat maken of het gevoel krijgt te willen bewegen.

Het kan echter ook zijn dat je helemaal niets ervaart en dat is ook oké, want of je er nu wel of niet gevoelig voor bent om het op te merken, de energie doet altijd zijn werk. 

 


Het is mijn passie om jou te helpen en te inspireren om bij je eigen bron te komen, zodat jij je geweldig gaat voelen en je van daaruit bewuste en liefdevolle keuzes kunt maken.

Hoe wordt het nog beter?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASWELL© Astrid de Heij 2008 | KvK: 37145030   |   Algemene Voorwaarden | Disclaimer* | Privacyverklaring