wat is het?


 

De universele helende energie heeft vele benamingen zoals Bron Healing, Prana, Goddelijke energie, Christus bewustzijn, enz.

 

Het is een krachtige liefdevolle en helende energie, die overal om ons heen is, ons levenskracht geeft en ons lichaam en geest geneest. Het brengt je terug naar je kern, je bron, naar dat waar je vandaan komt en naar terug zal keren.

 

Het is de verbinding met gezondheid, geluk, overvloed en succes voor degenen die bereid zijn zich ervoor open stellen om het te ontvangen.

 

Deze energie is niet beperkt door grenzen, werkt positief en kan voor alles worden ingezet. 

 

Helen met energie kan lastig te begrijpen zijn omdat je verstand graag alles wil kunnen verklaren en in een hokje wil stoppen. Een healing ontstaat echter vanuit iets dat vele malen groter is dan wat wij met ons verstand kunnen verklaren. Wanneer je een healing ontvangt, laat het dan rustig over je heen komen en kijk wat het voor jou kan doen.

 

Het voordeel is dat je het niet hoeft te begrijpen om er baat bij te hebben. Je hoeft er slechts voor open te staan.

 

effecten

 

Als cliënt kun tijdens de behandeling allerlei sensaties beleven. Zo kun je warmte, kou, tintelingen, of een diep gevoel van ontspanning ervaren. Het kan ook voorkomen dat je geluid gaat maken of sterk gaat bewegen.

Voor het resultaat van de behandeling is dit niet belangrijk. Ook mensen die tijdens de behandeling niets voelen of niet bewegen hebben er baat bij, omdat er op energetisch niveau altijd veranderingen plaatsvinden.

Een behandeling werkt altijd een paar dagen door en de klachten kunnen tijdelijk toenemen in plaats van afnemen. Dat is echter geen reden tot ongerustheid. Het betekent dat de genezende energie actief is en doorstroming bevordert.

Er zijn geen negatieve gevolgen bekend van een behandeling met energetische therapie en er worden veel goede en soms ronduit spectaculaire resultaten behaald.

 

Bij een energetische healing heelt het lichaam zelf. Jouw eigen energie, vibratie zoekt zelf de oplossing om weer in verbinding en balans te komen. Als je dan ook zou vragen over wat er mogelijk is, dan is het antwoord álles wat jij toelaat.

 

Maar om een idee te krijgen van de mogelijkheden toch een kleine opsomming:

Chakra’s / Aura in balans brengen.

Gezondheid verbeteren.

Financiële situatie verbeteren (overvloeds bewustzijn creëren)

Relaties verbeteren

Trauma’s oplossen

Innerlijke rust

Creativiteit

Werk

Gevoel van veiligheid vergroten

In je kracht gaan staan....enz 

Veel cliënten ervaren dan ook een sterk verbeterde kwaliteit van leven.

 

Wat kun je verwachten?

 

Bij Aswell wordt op een manier gewerkt waarbij het niet belangrijk is om de oorzaak van een kwaal of probleem te weten. Dat betekend dus dat je niet telkens oud zeer hoeft op te rakelen en te her-beleven.

 

Je kunt van mij verwachten dat ik met heel mijn hart en aandacht met jou werk. Naast de methode’s die gebruikt worden ‘ontvang’ ik als medium de noodzakelijke informatie. Zodoende ‘weet’ ik welke informatie ik aan jou, als cliënt, moet doorgeven zodat jij de voor jou benodigde stappen kunt gaan maken. Jij gaat het proces aan en je kunt er op vertrouwen dat alles gebeurt op een voor jouw perfecte wijze.

 

 

Je zult van mij altijd een eerlijk en duidelijk antwoord krijgen. Van jou als cliënt verwacht ik een open, betrokken en bereidwillige houding en als jij je hierin kunt vinden kunnen er wonderen gebeuren.

 

In de veilige omgeving van de praktijk of buiten in de natuur?

Het is beiden mogelijk. Afhankelijk van jouw voorkeur en van wat voor mij voelt als 'dat waar ik jou het meest mee kan helpen'. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASWELL© Astrid de Heij 2008 | KvK: 37145030   |   Algemene Voorwaarden | Disclaimer* | Privacyverklaring