Astrid de Heij (1965)


Als kind had ik al belangstelling voor alles wat leeft en hoe de dingen nu eigenlijk in elkaar staken op spiritueel gebied. Zo ging ik op zeer jonge leeftijd met mijn opa en oma mee naar de kerk, deels omdat ik met alle geweld zo’n hostie wilde uitproberen en deels omdat ik nu wel eens de bijzondere verhalen die verteld werden, voor mijzelf wilde toetsen.

 

Toen ik eenmaal mijn eigen hostie kreeg deed ik afstand van alle dogma’s die een religieus geloof met zich meebrengt en ging mijn eigen weg.

Mijn rotsvast vertrouwen in “er is meer...” bleef overeind.

 

Eind 1986 kreeg ik ernstige reumatische klachten en de diagnose ‘Ziekte van Bechterew’ voor mijn kiezen. Omdat de reguliere geneeskunde mij geen volledige genezing kon bieden, koos ik ook hier voor mijn eigen weg.

 

Vastbesloten, maar zonder direct te weten HOE het allemaal gebeurde, genas ik in 1987 volledig van deze zware vorm van reuma.

 

Weer een aantal jaar later zat ik met mijn dochtertje bij een Kinesologie therapeute. De telefoon ging tijdens het consult en terwijl zij mij recht aankeek vroeg ze of zij de telefoon moest aannemen of moest laten gaan. Op mijn verbaasde blik zei ze met een krachtige stem; “Jij weet dat!”

 

Die drie woordjes veranderde mijn leven en brachten mij op het pad van ontwaken, ontdekken en groeien. Een pad wat ik nog iedere dag met vreugde bewandel.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASWELL© Astrid de Heij 2008 | KvK: 37145030   |   Algemene Voorwaarden | Disclaimer* | Privacyverklaring